Vind hier de occasion naar uw hart! Passend bij uw voorkeur en uw budget.

zoeken




deelnemen
Autohart Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden AutoHart.nl

AutoHart.nl is een onderdeel van Stichting Professionele Internet Veilinghuizen Nederland.

Hoewel de informatie op de website van AutoHart.nl zorgvuldig is samengesteld, kan niet worden ingestaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De informatie kan te allen tijde door AutoHart.nl worden gewijzigd.

Ondanks de zorg die door AutoHart.nl aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions en de gegevens van auto's, merken, types, etc. besteed wordt, kan AutoHart.nl niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Een deel van de informatie wordt door derden ingevoerd en AutoHart.nl is ook niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid, actualiteit van deze door derden geplaatste informatie. Bezoekers en/of gebruikers van AutoHart.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door AutoHart.nl aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Alle informatie opgenomen binnen de website van AutoHart.nl (daaronder mede begrepen software, tekst, foto's, handels- en merknamen en logo's) valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming geheel of ten dele over te nemen en/of op andere wijze te publiceren. AutoHart.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen door derden geplaatste informatie te verwijderen indien die in strijd is met de 'spelregels' voor het plaatsen van die informatie, de openbare orde en/of goede zeden.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met degene die de occasion aanbiedt.

AutoHart.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie die u ontleent aan AutoHart.nl.

De website van AutoHart.nl kan verwijzingen naar websites van derden bevatten en/of websites van derden kunnen verwijzingen hebben opgenomen naar deze site. In geen geval is AutoHart.nl aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit, of verband houdt met, het gebruik (of de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of (het nalaten van) acties ondernomen naar aanleiding van de informatie op de website van AutoHart.nl en/of informatie van derden waarnaar via deze website verwezen wordt.

Op deze website en gebruikersvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen voortvloeiende uit of verbandhoudende met deze gebruikersvoorwaarden en/of de informatie geboden op deze website, zullen aanhangig worden gemaakt bij de bevoegde Nederlandse rechter, tenzij wetgeving of internationale verdragen dwingend anders voorschrijven.

Alle gebruikers van AutoHart.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden en ons privacy reglement.

AutoHart.nl